Cofete strand

Cofete strand

A spanyol Jandía-félsziget, Fuerteventura legdélebbi részén, ezen Kanári-szigetek egyik legnagyobb és fenségesebb kincsének ad otthont: a Playa de Cofete strandnak. A félszigeten van elrejtve ez a hihetetlen, több mint 12 kilométer hosszú strand, amely titokként terül el a szigeten, melyet a Jandía Natúrpark hegyvonulata véd. A félsziget hegysége meredeken véget ér, amint találkozik a stranddal. Bár emiatt épp, hogy nehezen megközelíthetővé válik a strand, ezzel együtt mégis érintetlennek hat e gyönyörű tengerparti rész.

Az első dolog, amit észrevehetünk, amikor megérkezünk Cofete-be, a látványos táj; feltűnő környezet, amely mintha egy másik bolygóról származna. Egyrészt kiemelkedik a Jandía Natúrpark 800 méter magas hegyvidékének hatalmas sziklafala; másrészt a hatalmas Atlanti-óceán simogatja a végtelennek tűnő tengerpart partvonalát.

A Playa de Cofete strand kétségtelenül Fuerteventura egyik legkülönlegesebb strandja, minden látogatás garantáltan felejthetetlen élményt nyújt. Így tehát érdemes felkeresni ezt a bűbájos strandot, ha különleges látványra és élményre vágyunk.

Ha tehát Fuerteventura szigetén járunk, mindenképpen érdemes meglátogatni a Cofete strandot.

Válasszon a Suntransfers reptéri transzfer szolgáltató ajánlataiból: