Fiabilandia vidámpark

Fiabilandia vidámpark

Olaszországban, az Adriai-tengerrel határos Rimini városában található a Fiabilandia vidámpark, mely hosszan elnyúlik közvetlen a part mentén. Bolognából, valamint Firenzéből gyorsan elérhetjük a mindössze néhány tíz kilométerre található családi vidámparkot, San Marino pedig csupán egy karnyújtásnyira van a tengerparti várostól és e remek kikapcsolódási lehetőségtől.

Bár a vidámpark elsősorban a kisgyermekes családokat csalogatja, aki szereti a vidámparkokat, legyen bármennyi éves, ezt a lehetőséget is élvezni fogja. Különösen is népszerűek a vízi játékok, a Fiabilandia vidámpark emiatt is különleges.

A 150.000 m2 területen található vidámpark a húsvétot megelőző hetekben nyílik, és egészen novemberig látogatható évről-évre. Látnivalói között számos népszerű mese és mesehős megjelenik, így az évek alatt tematikusan megjelent például a Nemo kapitány adventure, vagy a Peter Pan Bay. A vidámpark hangulatát és megjelenését illetően egészen hasonló élményünk lehet, mintha Disney Land-ben járnánk, ezért is érdemes lehet ellátogatni erre az egyre népszerűbb vidámparkba.

Válasszon a Suntransfers reptéri transzfer szolgáltató ajánlataiból: